Kontakta oss

Vi som ansvarar för dessa sidor om Storyline är lärare och heter Ylva Lundin och Eva Marsh. Vi har under många år arrangerat fortbildning i Storyline och även handlett arbetslag i deras arbete med Storyline. Vi medverkar i det internationella nätverket Storyline International som arbetar med att sprida storyline internationellt samt samla människor och experter till seminarier för att diskutera Storyline.

Vi är också medlemmar i Storyline Sverige som ordnade en internationell storylinekonferens i Göteborg under namnet Storyline – lärande för hållbar utveckling i april 2008. Konferensen samlade över 300 deltagare från 10 länder.
Vi har tillsammans skrivit tre böcker om Storyline i serien Storyline i praktiken som finns utgivna på Runa förlag (numer Liber)

Tag kontakt med oss om du vill ha fortbildning i Storyline, bidra med något kring storyline till webbsidan eller om du har några frågor. Du kan antingen skriva till vår gemensamma e-postadress info@storyline.nu eller skriva till någon av oss på ylva.lundin@storyline.se eller eva.marsh@storyline.se.

Vill du ha information om storylinehändelser via e-post kan du skicka ett e-brev till info@storyline.se